ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Την έναρξη της διαδικτυακής εκπομπής «Παραδοσιακές Αποχρώσεις» ανακοίνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Ν. Λάρισας «Το Ροδάφ΄νον»
Την έναρξη της διαδικτυακής εκπομπής «Παραδοσιακές Αποχρώσεις» ανακοίνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Ν. Λάρισας «Το Ροδάφ΄νον»
20 Απρ
0
Σχόλια

Την έναρξη της διαδικτυακής εκπομπής «Παραδοσιακές Αποχρώσεις» ανακοίνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Ν. Λάρισας «Το Ροδάφ΄νον»

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Ν. Λάρισας «Το Ροδάφ΄νον» εύχεται «η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει στις οικογένειες σας υγεία και ευτυχία».

Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου, δεδομένης της πανδημίας του COVID-19, ο Σύλλογος αναπτύσσεται μέσω του διαδικτύου.

«Εν μέσω των σημερινών δύσκολων συνθηκών και με την βοήθεια που μας παρέχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η νέα λαογραφική εκπομπή με τίτλο “Παραδοσιακές Αποχρώσεις” θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και ώρα 20:00 στις διαδικτυακές πλατφόρμες του Συλλόγου (Instagram, Facebook, YouTube)» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σκοπός της εκπομπής αυτής είναι η ενημέρωση, η ψυχαγωγία, η διατήρηση και η διάδοση της παράδοσης του Ποντιακού Ελληνισμού. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με άτομα του Ποντιακού χώρου, άτομα της τέχνης, της μουσικής, των γραμμάτων καθώς και θεσμικών προσώπων, με σκοπό την ενημέρωση των τηλεθεατών σε όλο το φάσμα του Ποντιακού Πολιτισμού.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.