ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οι Πόντιοι Φοιτητές της Λάρισας αφού έδειξαν το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο έκοψαν βασιλόπιτα
Οι Πόντιοι Φοιτητές της Λάρισας αφού έδειξαν το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο έκοψαν βασιλόπιτα
(Φωτ.: Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Νομού Λάρισας «Το Ροδάφνον»)
02 Μαρ
0
Σχόλια

Οι Πόντιοι Φοιτητές της Λάρισας αφού έδειξαν το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο έκοψαν βασιλόπιτα

Το γεγονός ότι παρευρέθηκαν ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους του, καθηγητές από τα ΤΕΙ Θεσσαλίας, για την κοπή της βασιλόπιτας, δεν πέρασε απαρατήρητο στο Μορφωτικό Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Νομού Λάρισας «Το Ροδάφνον», καθώς αποδεικνύει την αγάπη που τρέφουν οι εκπαιδευτικοί στο έργο του Σωματείου.

Η εκδήλωση —που στην ουσία με αυτήν άνοιξε η νέα παραγωγική χρονιά του Συλλόγου— έγινε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου το βράδυ.

Στο γεγονός, που ολοκληρώθηκε με ποντιακό γλέντι με τους καλλιτέχνες του Συλλόγου, χαιρετισμό έστειλε ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης, με τους Πόντιους φοιτητές να χαρακτηρίζουν το γεγονός τιμητικό.

Η φιλανθρωπική δράση του Συλλόγου
Λίγες μέρες νωρίτερα ο Σύλλογος συμμετείχε στην φιλανθρωπική εκδήλωση «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα» που έγινε στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ξεκίνησε από τις 9 και διήρκησε μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου. Σκοπός της δράσης ήταν να περισυλλεγούν τρόφιμα μακράς διάρκειας αντί ενός αντιτίμου εισόδου. Την εκδήλωση υποστήριξαν πολιτιστικοί σύλλογοι και θεατρικές σκηνές, που ταυτόχρονα αναδείκνυαν την πλούσια πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά της Ελλάδας.μ

Διαβάστε τα δελτία Τύπου όπως τα εξέδωσε ο Σύλλογος εδώ (για τη φιλανθρωπική δράση) κι εδώ (για την βασιλόπιτα).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.