ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΠΟΠΣ: «Η προσδοκία της Ανάστασης, ένα μήνα πριν την 19η Μαΐου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία»
ΠΟΠΣ: «Η προσδοκία της Ανάστασης, ένα μήνα πριν την 19η Μαΐου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία»
(Φωτ.: Μαρία Λέμπεντεβα)
18 Απρ
0
Σχόλια

ΠΟΠΣ: «Η προσδοκία της Ανάστασης, ένα μήνα πριν την 19η Μαΐου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία»

«Στις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα, το φετινό μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου βιώνεται και προσεγγίζεται κατά τρόπο ιδιαίτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο συμβολισμός της μεγαλύτερης γιορτής της χριστιανοσύνης, μας διδάσκει πως όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, αν σταθούμε με δύναμη, αλληλεγγύη, πίστη και αισιοδοξία, θα ξεπεράσουμε κι αυτή τη σκληρή δοκιμασία. Φωτεινός μας οδηγός οι Άγιες αυτές μέρες καθώς σηματοδοτούν την ελπίδα, τη λύτρωση και την επικράτηση της ζωής έναντι του θανάτου» αναφέρει η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακων Σωματείων (ΠΟΠΣ).

«Για όλους εμάς τους Έλληνες ποντιακής καταγωγής, η προσδοκία της Ανάστασης, ένα μήνα πριν από τη 19η Μαΐου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς η σκέψη μας βρίσκεται στα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και το μήνυμα της Ανάστασης είναι η απόδειξη ότι όσες δυσκολίες και αν συναντήσουμε στην διάρκεια των αγώνων μας, θα πρέπει, με πίστη και μαχητικότητα και πάντοτε σε κλίμα ομόνοιας και ομοψυχίας, να παλέψουμε για την τελική δικαίωση, την καθολική αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού» τονίζεται.

Ενώ καταλήγει η ανακοίνωση: «Εύχομαι σε όλο τον ελληνισμό απανταχού της γης, καλό Πάσχα, με υγεία και αγάπη και το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να μας γεμίσει με αισιοδοξία και δύναμη για να ξεπεράσουμε το συντομότερο δυνατό τις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε. Ενωμένοι και προτάσσοντας το εμείς έναντι του εγώ, θα τα καταφέρουμε».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.