ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ματαιώνεται ο μεγάλος πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι της Νάουσας
Ματαιώνεται ο μεγάλος πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι της Νάουσας
17 Απρ
0
Σχόλια

Ματαιώνεται ο μεγάλος πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι της Νάουσας

«Μέσα στα νέα και πρωτοφανή δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία του ιού COVID-19 είναι και η δραματική αλλαγή της καθημερινότητας και του προγραμματισμού μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε όλοι με αίσθημα ευθύνης και ωριμότητας τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, όπως επιβάλλονται από τους αρμόδιους φορείς» αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου «Άγιου Γεωργίου Περιστερεώτα».

Δυστυχώς, η τρέχουσα συγκυρία τους υποχρεώνει να ματαιώσουν τον μεγάλο πανηγυρικό εορτασμό ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στις 23 Απριλίου. Η κανονική λειτουργία του Σωματείου θα επανέλθει όταν θα λήξει η περίοδος εφαρμογής των μέτρων και απαγορεύσεων.

«Ευχόμαστε σε όλους υγεία και το αναστάσιμο μήνυμα του Χριστού, που θα ακούσουμε σε λίγες μέρες, να σημάνει τη νίκη της ζωής επί του θανάτου και την υποχώρηση της πανδημίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.