ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ανθρωπιά από τους Πόντιους της Στουτγάρδης εν μέσω κορωνοϊού
Ανθρωπιά από τους Πόντιους της Στουτγάρδης εν μέσω κορωνοϊού
(Φωτ.: Ποντιακή Εστία Στουτγκάρδης)
16 Απρ
0
Σχόλια

Ανθρωπιά από τους Πόντιους της Στουτγάρδης εν μέσω κορωνοϊού

Η Ποντιακή Ένωση Στουτγάρδης & Περιχώρων «Η Ρωνανία» σε συνεργασία με την Ποντιακή Εστία Στουτγάρδης ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αλληλεγγύης προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του περιφερειακού Νοσοκομείου Katharinen Hospital —και συγκεκριμένα την Εντατική Μονάδα Ε2— πρόσφεραν από κοινού την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 καλάθια με διάφορα Ελληνικά προϊόντα και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της ακούραστης εργασίας όλων των στελεχών του νοσοκομείου —μεταξύ αυτών πολλοί Ελληνικής–Ποντιακής καταγωγής οι οποίοι δίνουν την μάχη στην πρώτη γραμμή με κίνδυνο να προσβληθούν και οι ίδιοι— κατά της πανδημίας του Κορονοϊού.

«Εκ μέρους του περιφερειακού Νοσοκομείου Katharinen Hospital, ο Oberarzt Dr. Wolfgang Bettolo μας ευχαρίστησε θερμά για την ενέργειά μας αυτή, ενώ το ίδιο έκανε και ο κ. Thorsten Stindi στις ευχαριστήριες επιστολές που εστάλησαν στους δύο συλλόγους. Ελπίζουμε η πράξη αυτή να έχει και συνέχεια, και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους συλλόγους πολιτιστικού και αθλητικού ενδιαφέροντος. Με την ευχή ο κορονοϊός να αποτελεί μια θλιβερή ανάμνηση σε λίγες μέρες, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση» αναφέρει η ανακοίνωση της «Ρωμανίας»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.