ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οι Παραδοσιακές Ποντιακές Φορεσιές «Δημήτρης Ζερζελίδης» δωρίζουν μάσκες στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου»
Οι Παραδοσιακές Ποντιακές Φορεσιές «Δημήτρης Ζερζελίδης» δωρίζουν μάσκες στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου»
(Φωτ.: Δημήτρης Ζερζελίδης)
28 Μαρ
0
Σχόλια

Οι Παραδοσιακές Ποντιακές Φορεσιές «Δημήτρης Ζερζελίδης» δωρίζουν μάσκες στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου»

Οι Παραδοσιακές Ποντιακές Φορεσιές «Δημήτρης Ζερζελίδης» ανταποκριθηκαν στην πρόκληση των ημερών και στην πρόσκληση–κραυγή αγωνίας των γιατρών και ειδικά της Β ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» για βοήθεια σε υλικά και κυρίως σε μάσκες.

«Έτσι κατασκεύασα στην επιχείρηση μου για αρχή 100 βαμβακερές πλενομενες επαναχρησιμοποιουμενες μάσκες τις οποίες και προσφέρουμε δωρεάν όπου υπάρχει ανάγκη» αναφέρει ο Δημήτρης Ζερζελίδης στην ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Οι μάσκες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από υπαλλήλους καθαριότητας, αστυνομικούς και όσους παλεύουν και προσπαθούν νυχθημερόν για όλους εμάς» συμπληρώνει.

Ενώ καταλήγει: «Στόχος είναι να μείνουν οι αποστειρωμένες μάσκες για τους γιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό των νοσοκομείων μας. Προκαλώ κι εγώ με τη σειρά μου άλλους βιοτέχνες και οποίον άλλον έχει αυτή τη δυνατότητα να συνεισφέρουν και αυτοί με αυτόν τον τρόπο στην αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης, και εννοείται συνεχίζουμε».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.