ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αναβάλετε ο 4ος Κύκλος Συζητήσεων των ποντιακών φοιτητικών συλλόγων της Ελλάδος
Αναβάλετε ο 4ος Κύκλος Συζητήσεων των ποντιακών φοιτητικών συλλόγων της Ελλάδος
Όλοι οι πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των 13 Ποντιακών φοιτητικών συλλόγων στον 3ο κύκλο συζητήσεων που διοργάνωσαν φέτος στην Φλώρινα (φωτ.: Γιάννης Θεοφυλακτίδης)
28 Μαρ
0
Σχόλια

Αναβάλετε ο 4ος Κύκλος Συζητήσεων των ποντιακών φοιτητικών συλλόγων της Ελλάδος

Τα όσα συμβαίνουν τόσο στην χώρα μας όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο —και φυσικά μιλάμε για την πανδημία του κορωνοϊού— μόνο σαν πρωτοφανείς για την ανθρωπότητα μπορούν να χαρακτηριστούν. Έτσι λοιπόν οι ποντιακοί φοιτητικοί σύλλογοι της χώρας προσαρμοζόμενοι στις καταστάσεις προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση.

«Κατόπιν συνεδρίασης όλων των Ποντιακών Φοιτητικών Συλλόγων και λαμβάνοντας υπόψιν την κρίσιμη κατάσταση που αντιμετωπίζει η χωρά μας, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού, αποφασίστηκε η αναβολή του 4ου Κύκλου Συζητήσεων. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Για τον σκοπό αυτό θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση»

Την ανακοίνωση υπογράφουν: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής, Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Βόλου «Οι Αργοναύτες», Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ιωαννίνων, Σύλλογος Ποντίων Σπουδαστών Καστοριάς «Οι Ακρίτες», Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Π.Ε. Κοζάνης, Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Κομοτηνής, Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Νομού Λάρισας «Το Ρόδαφ’νον», Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Ξάνθης, Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ορεστιάδος «Οι Ακρίτες», Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Σερρών, Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας «Η Παράδοση».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 3ος κύκλος συζητήσεων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή φοιτητών πριν από περίπου ένα χρόνο στην Φλώρινα, με θέμα «Από το έγκλημα χωρίς όνομα στο χρέος της μνήμης: 100 χρόνια από τη Γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου (1919-2019)».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.