ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Σύλλογος Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας» παρέχει στήριξη στο Λιμενικό σώμα του νησιού εν μέσω κορωνοϊού
Ο Σύλλογος Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας» παρέχει στήριξη στο Λιμενικό σώμα του νησιού εν μέσω κορωνοϊού
25 Μαρ
0
Σχόλια

Ο Σύλλογος Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας» παρέχει στήριξη στο Λιμενικό σώμα του νησιού εν μέσω κορωνοϊού

Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που ζούμε, ο Σύλλογος Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας» στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς αποφάσισε να συνδράμει στην καταπολέμηση της πανδημίας και του κορωνοϊού, και συγκεκριμένα στο Λιμενικό σώμα του νησιού.

«Κατόπιν των παραπάνω και γνωρίζοντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν οι άντρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος το τελευταίο διάστημα, επικοινωνήσαμε με τον Λιμενάρχη Κω, Χαμέτη Παντελή, προκειμένου να του γνωστοποιήσουμε την πρόθεση μας, να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τα έξοδα της απολύμανσης των χώρων του Λιμεναρχείου και των σκαφών που επιχειρούν αυτό το διάστημα» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου. Φυσικά το αίτημα τους , μετά χαράς έγινε αποδεκτό.

«Με αυτόν τον τρόπο, θεωρούμε ότι βοηθάμε και ευχαριστούμε εμπράκτως, αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα να μείνουνε σπίτι, κοντά στις οικογένειες τους αυτές τις δύσκολες ημέρες, καθώς δίνουν τον δικό τους αγώνα , για την υπεράσπιση των θαλάσσιων συνόρων της πατρίδας μας» συμπληρώνει. Η απολύμανση ολοκληρώθηκε χτες Τρίτη 24 Μαρτίου με την συνδρομή ιδιωτικής απολυμαντικής εταιρείας. «Ευχόμαστε ολόψυχα, Υγεία , Ευλογία και Υπομονή σε όλον τον κόσμο, στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.