ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΠΟΕ: «Στηρίζει με κάθε τρόπο την πρωτοβουλία πολιτών για την αποστολή κάθε είδους βοήθειας στους ένστολους ακρίτες των συνόρων μας»
ΠΟΕ: «Στηρίζει με κάθε τρόπο την πρωτοβουλία πολιτών για την αποστολή κάθε είδους βοήθειας στους ένστολους ακρίτες των συνόρων μας»
21 Μαρ
0
Σχόλια

ΠΟΕ: «Στηρίζει με κάθε τρόπο την πρωτοβουλία πολιτών για την αποστολή κάθε είδους βοήθειας στους ένστολους ακρίτες των συνόρων μας»

«Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ) παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή και αίσθημα ευθύνης την ανησυχητική και πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα σύνορα με την Τουρκία, στην περιοχή του Έβρου. Εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της στις ελληνικές δυνάμεις αποτροπής που με αυταπάρνηση, συνέπεια και ψυχραιμία κρατούν την κατάσταση υπό έλεγχο χωρίς συμβιβασμούς και διάθεση υπαναχώρησης. Επικροτεί την σθεναρή και αταλάντευτη στάση ειρηνικής αντίστασης στην ασύμμετρη απειλή που υιοθέτησε η Τουρκία» αναφέρει η ανακοίνωση της.

«Στηρίζει με κάθε τρόπο την πρωτοβουλία πολιτών για την αποστολή κάθε είδους βοήθειας στους ένστολους ακρίτες των συνόρων μας. Καλεί τα μέλη των σωματείων της Ομοσπονδίας μας, κυρίως των παραμεθόριων περιοχών, να συνδράμουν με κάθε διαθέσιμο μέσο την κοινή προσπάθεια στήριξης των ελληνικών δυνάμεων» συμπληρώνει.

Ενώ καταλήγει: «Εύχεται και προσβλέπει σε μια γρήγορη και ειρηνική διευθέτηση της έκρυθμης κατάστασης, που θα επαναφέρει την ηρεμία και την ορθολογιστική αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.