ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στην Βέροια φιλοξενήθηκε το δεύτερο διευρυμένο ΔΣ της ΠΟΕ
Στην Βέροια φιλοξενήθηκε το δεύτερο διευρυμένο ΔΣ της ΠΟΕ
(Φωτ.: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
25 Φεβ
0
Σχόλια

Στην Βέροια φιλοξενήθηκε το δεύτερο διευρυμένο ΔΣ της ΠΟΕ

Στους χώρους της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 ΦΦεβρουαρίου το δεύτερο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ).

(Φωτ.: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, πολλοί εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων καθώς και σωματεία του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων  (ΣΠοΣ) Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία και ανακοινώθηκαν οι επόμενες δράσεις της. Μία από αυτές είναι η συμμετοχή της στον φετινό 15ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Απριλίου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

(Φωτ.: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)

Με απόφαση του ΔΣ της ΠΟΕ, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το ΣΠΟΣ Νομού Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 5 Απριλίου στην Αθήνα σε συνεργασία με το ΣΠΟΣ Ν. Ελλάδος και Νήσων, και την Κυριακή 3 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.