ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αποκλειστικό: Πότε και που θα γίνει η 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της ΠΟΕ
Αποκλειστικό: Πότε και που θα γίνει η 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της ΠΟΕ
Ομαδική φωτογραφία των συμμετεχόντων στην 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας (φωτ.: Πέτρος Παναγιωτόπουλος)
24 Ιούλ
0
Σχόλια

Αποκλειστικό: Πότε και που θα γίνει η 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της ΠΟΕ

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr, στις 13-14 και 15 Σεπτεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ).

Όσον αφορά τον χώρο, έχει επιλεγεί η κατασκήνωση «Παιδική εξοχή Μεταμόρφωσης» του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής, και οι διοργανωτές περιμένουν και την τυπική έγγραφη απάντηση από τον Δήμο. Το θέμα της Συνάντησης θα αφορά την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και έχουν προταθεί από τα μέλη του ΔΣ διάφορα αξιόλογα ονόματα για ομιλητές χωρίς όμως να έχει «κλείσει» ακόμα κάτι.

Να υπενθυμήσουμε ότι φέτος έχει αναλάβει την διοργάνωση η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της ΠΟΕ. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι στον ίδιο χώρο και τις ίδιες ημερομηνίες είχε πραγματοποιηθεί η 10η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας το 2014.

Τώρα περιμένουμε από τους διοργανωτές την επίσημη ανακοίνωση καθώς και τις λεπτομέρειες ώστε οι νέοι των Ποντιακών σωματείων όλης της Ελλάδας να δηλώσουν την συμμετοχή τους.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.