ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 2 ημέρες έμειναν για τον ετήσιο χορό της «Μαύρης Θάλασσας» Ν. Σμύρνης
2 ημέρες έμειναν για τον ετήσιο χορό της «Μαύρης Θάλασσας» Ν. Σμύρνης
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
14 Φεβ
0
Σχόλια

2 ημέρες έμειναν για τον ετήσιο χορό της «Μαύρης Θάλασσας» Ν. Σμύρνης

Ακολουθώντας το πάθος και το κέφι που επικράτησε στην «Γλεντάρα Νεολαίας», η Ένωση Ποντίων Ν.Σμύρνης-Δάφνης-Αγ. Δημητρίου «Η Μαύρη Θάλασσα» συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς προετοιμασιών για τον ετήσιο χορό της την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 13:30 και είναι σχεδόν όλα έτοιμα.

Τα μέλη της Ένωσης γνωρίζουν την συνταγή ενός αυθεντικού ποντιακού ετήσιου χορού και θα το αποδείξουν ξανά! Σασλίκ, πλόφ, λαχανοντολμάδες μόνο μερικά από τα ποντιακά εδέσματα που θα περιλαμβάνονται στο αμιγώς ποντιακό μενού!

Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr.

Τη διασκέδαση των μελών και φίλων της ένωσης θα αναλάβουν ο Γιάννης Ταϊλαχίδης και ο Φώτης Κοζυράκης στο τραγούδι, συνοδεία των Γιάννη Φωτιάδη και Γιάννη Καζαντζίδη στη λύρα και Παναγιώτη Καζαντζίδη και Γιώργου Σαρσαρίδη στο νταούλι! Αν κρίνουμε από το γλέντι νεολαίας στον ετήσιο χορό πρέπει να αναμένουμε πολύ κέφι και χορό!

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή, στις 13:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων «Αργοναύται Κομνηνοί», (Δαβάκη 10 και Δοϊράνης, Καλλιθέα).

Η προπώληση των προσκλήσεων έχει ξεκινήσει (20 ευρώ κανονικό, για παιδιά έως 12 ετών 10 ευρώ). Για κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα: 6975934768, 6934405709.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.