ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας για τον «Ποντοξενιτέα» του Σίδνεϊ της Αυστραλίας
Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας για τον «Ποντοξενιτέα» του Σίδνεϊ της Αυστραλίας
09 Φεβ
0
Σχόλια

Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας για τον «Ποντοξενιτέα» του Σίδνεϊ της Αυστραλίας

Η Ποντιακής Αδελφότητα Νέας Νότιας Ουαλίας «Ο Ποντοξενιτέας» ξεκίνησε την χρονιά του με αγιασμό και κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιττας στο σπίτι του στο Earlwood την περασμένη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Ο π. Σωτήριος Δραπανιώτης τέλεσε τον αγιασμό κι ευλόγησε την βασιλόπιτα παρουσία της πολιτειακής βουλευτή της περιφέρειας Canterbury Σοφία Κώτση, του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου του γενικού προξενείου Κωνσταντίνου Γιαννακόδημο, του προέδρου της ΑΧΕΠΑ ΝΝΟ Βασίλη Σκανδαλάκη, του προέδρου του συλλόγου εκπαιδευτικών δρ Παναγιώτη Διαμάντη και το στέλεχος του Ελληνικού Παραρτήματος του RSLNSW Βασίλη Ηλιόπουλο.

Στον χαιρετισμό της, η πρόεδρος του «Ποντοξενιτέα» Μαρία Άνθονυ ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά», ειδικά στο διοικητικό συμβούλιο και στους χορευτές του «Ποντοξενιτέα», οι οποίοι μαζεύονται κάθε Παρασκευή το απόγευμα στο σπίτι του Συλλόγου. Κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να συμμετάσχουν με ενεργό τρόπο στο Συναπάντημα 2020 στην Αδελαϊδα, το ετήσιο αντάμωμα του ποντιακού στοιχείου του Σίδνεϊ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.