ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Την πίτα της έκοψε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας (φώτο)
Την πίτα της έκοψε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας (φώτο)
(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας-Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως)
14 Ιαν
0
Σχόλια

Την πίτα της έκοψε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας (φώτο)

Την βασιλόπιτάς της έκοψε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας-Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως, την Κυριακή 12 Ιανουρίου στο εντευκτήριο του σωματείου, το οποίο ήταν γεμάτο από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Φανιάδης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Στην συνέχεια ακολούθησε η προβολή της ταινίας μικρού μήκους Genocide-a true story, η οποία συγκίνησε το κοινό, προβάλλοντας τα δεινά που πέρασαν οι πρόγονοί μας.

Μετά την προβολή της ταινίας το λόγο πήραν οι επίσημοι οι οποίοι έδωσαν το παρών, κάνοντας λόγο για τις πολυσχιδείς δράσεις της Λέσχης, στις εργασίες συντήρησης και ανάδειξης της βιβλιοθήκης και στις ενέργειες αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Την βασιλόπιτα ευλόγησαν ο αρχιερατικός επίτροπος Νάουσας πάτερ Ιωακείμ και ο πάτερ Κωνσταντίνος, ενώ το φλουρί έτυχαν το τμήμα μπαλέτου και ο Παντελής Παλαντζίδης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Ημαθίας Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού Θεοδώρα Μπαλτατζίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, ο τέως δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταύρος Φουντούλης και Σταύρος Βαλσαμίδης, ο πρόεδρος της κοινότητας Νάουσας Κωνσταντίνος Χατζηστυλλής, ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Τάσος Γιάγκογλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δημήτρης Μάντσιος, το Ωδείο Ναούσης και οι πρώην πρόεδροι της ΕΛΠΝ Ηλίας Ορδουλίδης και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.