ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας στην Αθήνα
Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας στην Αθήνα
(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)
04 Ιαν
0
Σχόλια

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρέθηκε στις 23 και 24 Δεκεμβρίου 2019 η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας-Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως, όπου πραγματοποίησε επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος και έψαλλε τα ποντιακά κάλαντα. Πιο συγκεκριμένα τα μέλη που συμμετείχαν, επισκέφθηκαν το μουσείο της Ακρόπολης, την Βουλή των Ελλήνων, το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Η απόστολή της Λέσχης στο ΚΠΙΣΝ (φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)

Επίσης, τα κάλαντα έψαλλαν στον Διευθυντή του Κ.Π.Ι.Σ.Ν. κ. Πρωτοψάλτου, ο οποίος εξέφρασε την στήριξη και εκτίμησή του στο σωματείο, στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7 του OPEN, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τον πλούτο της Βιβλιοθήκης, καθώς και στον πρόεδρο κ. Βαϊνανίδη και σε μέλη του Συλλόγου εν Αθήναις Ναουσαίων, οι οποίοι με πρωτοστάτη την κα. Γρυπάρη υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν εγκάρδια την αποστολή.

Η αποστολή στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7 του OPEN (φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)

Εκτός αυτών, επικοινωνία με τον Διευθυντή της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος κ. Τσιμπόγλου είχε ο πρόεδρος κ. Φανιάδης, συζητώντας για τις ενέργειες διάσωσης και ανάδειξης της βιβλιοθήκης και προγραμματίζοντας την επόμενη επίσημη συνάντησή τους.

Η αποστολή της ΕΛΠΝ στην Βουλή των Ελλήνων (φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.