ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νέο τμήμα εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου στο δήμο Θεσσαλονίκης
Νέο τμήμα εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου στο δήμο Θεσσαλονίκης
(Φωτ.: moriodotisi.gr)
09 Ιαν
0
Σχόλια

Νέο τμήμα εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου στο δήμο Θεσσαλονίκης

Νέο τμήμα εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου αναμένεται να δημιουργηθεί στο δήμο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και θα είναι διάρκειας 150 ωρών.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης, «ο δήμος Θεσσαλονίκης και το Υπουργείο Παιδείας (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του δήμου Θεσσαλονίκης στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας παρακαλούμε όπως προσκομίσετε συμπληρωμένη την παρακάτω συνημμένη αίτηση.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Συνημμένα :

  • Αίτηση συμμετοχής εκπαιδευόμενου.
  • Οδηγίες.
  • Όροι συμμετοχής-Διαδικασίες.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Τμήμα Προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης) Κλεάνθους 72-Άνω Τούμπα.

Ώρες κατάθεσης αιτήσεων καθημερινά: 12:00 – 16:00.

Τηλ. :2313318664-66.

Ταχ. Διεύθυνση: Κλεάνθους 72-ΤΚ 54453

Email: c.tsiotas@thessaloniki.gr/d.kiose@thessaloniki.gr

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.