ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Διάρρηξη των γραφείων του «Διγενή» Ρόδου από αγνώστους
Διάρρηξη των γραφείων του «Διγενή» Ρόδου από αγνώστους
05 Ιαν
0
Σχόλια

Διάρρηξη των γραφείων του «Διγενή» Ρόδου από αγνώστους

Με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής» την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, καθώς το βράδυ του Σαββάτου, άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του Συλλόγου σπάζοντας την πόρτα.

Ανάμεσα στα κλοπιμαία βρίσκονται και δώρα τα οποία είχαν συγκεντρωθεί για την λαχειοφόρο αγορά της επικείμενης χοροεσπερίδας του Συλλόγου στις 26 Ιανουαρίου.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Τοπκαράς μέσω ανακοίνωσης: 
«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι χθες βραδινές ώρες άγνωστος/άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του Συλλόγου που βρίσκονται στη Νέα Αγορά,σπάζοντας την πόρτα.

Εντός του γραφείου υπήρχαν αρκετά δώρα τα οποία ήταν προσφορά τοπικών επιχειρήσεων και τα οποία είχαν συγκεντρωθεί για να διατεθούν στη λαχειοφόρο αγορά στην επικείμενη χοροεσπερίδα του Συλλόγου στις 26 Ιανουαρίου 2020. Κάποια απο αυτά τα δώρα καταστράφηκαν και άλλα αφαιρέθηκαν απο τον/τους δράστες.

Από την πρωτη στιγμή ενημερώθηκαν οι Αρμόδιες Αρχές ώστε να ακολουθηθούν όλες οι νομιμες ενέργειες απο τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε άμεσα με κάποιο μέλος του Δ.Σ. του Συλλογου σε περίπτωση πληροφορίας σχετικά με την εν λόγω ενέργεια κατά του Συλλόγου μας.»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.