ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πλυμμήρισε από παιδικά χαμόγελα η «Τραπεζούντα» Φυλής (φωτο)
Πλυμμήρισε από παιδικά χαμόγελα η «Τραπεζούντα» Φυλής (φωτο)
(Φωτ.: Πέτρος Παναγιωτόπουλος)
31 Δεκ
0
Σχόλια

Πλυμμήρισε από παιδικά χαμόγελα η «Τραπεζούντα» Φυλής (φωτο)

Περίπου 100 παιδιά πλημμύρισαν την αίθουσα Παρακαθ’ της Ποντιακής Στέγης του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα», την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, για να διασκεδάσουν παρέα με τον κλόουν Μαρουλή αλλά και για να δουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη.

Το κέφι των μικρών ηρώων ήταν συνέχεια στην κορυφή (φωτ.: Πέτρος Παναγιωτόπουλος)

Η ανυπομονησία των παιδιών ήταν τόσο μεγάλη που ξεκίνησαν να έρχονται αρκετά νωρίτερα από τηνπρογραμματισμένη ώρα της εκδήλωσης. «Έχουν ξυπνήσει από νωρίς το πρωί και ετοιμαζόντουσαν να έρθουν», «Ανυπομονούσε η κόρη μας να δει από κοντά τον Άγιο Βασίλη», «καιγόταν να έρθει να παραλάβει το δώρο του από τον Άγιο Βασίλη» είναι μερικά από τα σχόλια των γονέων των παιδιών που ήρθαν.

Ο κλόουν Μαρουλής και η βοηθός του, σε αποστολή να απασχολήσουν τα παιδιά μέχρι την άφιξη του Άγιου Βασίλη (φωτ.: Πέτρος Παναγιωτόπουλος)

Παρέα στους μικρούς ήρωες —μέχρι να έρθει ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα— κρατούσαν ο ευφάνταστος κλόουν Μαρουλής με την βοηθό του, όπου μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, τραγούδι, χορό αλλά και face painting (ζωγραφική στο πρόσωπο), έκαναν την ώρα να κυλάει ευχάριστα και γρήγορα.

Η ζωγραφική προσώπου (face painting) ήταν ένα ακόμη ευχάριστο σημείο της εκδήλωσης (φωτ.: Πέτρος Παναγιωτόπουλος)

Στις 19:00, ήρθε η στιγμή που ο Άγιος Βασίλης έκανε μια στάση με το έλκυθρό του στην Ποντιακή Στέγη Φυλής για να μοιράσει τα δώρα που είχαν ζητήσει οι «θαυμαστές» του εδώ και μέρες. Τα χάταλα, με το που άκουσαν τον ήχο από την κουδούνα του και τον είδαν να μπαίνει στην αίθουσα «όρμηξαν» κατά πάνω του για να τον καλωσορίσουν.

Η στιγμή που ο Άγιος Βασίλης κάνει την εμφάνισή του στην αίθουσα (φωτ.: Πέτρος Παναγιωτόπουλος)

Εκείνος ακούραστος, ευδιάθετος και χαμογελαστός, μοίρασε υπομονετικά όλα τα δώρα που είχε μαζί του αλλά και φωτογραφήθηκε με όσα παιδιά το επιθυμούσαν.

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε όλα τα δώρα που είχε φέρει μαζί του (φωτ.: Πέτρος Παναγιωτόπουλος)

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, είχε στηθεί μπουφές με εδέσματα, χυμούς και αναψυκτικά για όλους.

*οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες στα πρόσωπα των παιδιών καθώς το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr συμμορφώνεται στον νόμο περί προστασίας ανηλίκων στο διαδίκτυο.

Κείμενο,φωτογραφίες: Πέτρος Παναγιωτόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.