ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Διεθνές Συνέδριο για το Έγκλημα της Γενοκτονίας: Έγινε η πρώτη συνάντηση των εθελοντών
Διεθνές Συνέδριο για το Έγκλημα της Γενοκτονίας: Έγινε η πρώτη συνάντηση των εθελοντών
(Φωτ.: Πέτρος Παναγιωτόπουλος)
04 Δεκ
0
Σχόλια

Διεθνές Συνέδριο για το Έγκλημα της Γενοκτονίας: Έγινε η πρώτη συνάντηση των εθελοντών

Την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου έγινε η πρώτη συνάντηση των εθελοντών που είχαν δηλώσει στην ειδική φόρμα που ανέρτησε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για το Διεθνές Συνέδριο για το Έγκλημα της Γενοκτονίας που θα γίνει στις 6,7 και 8 Δεκεμβρίου, με την οργανωτική επιτροπή.

Σήμερα στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η δεύτερη συνάντηση στον Σύλλογο Ποντίων Περιστερίου.

Λίγο μετά τις 17:30 και αφού είχαν μαζευτεί όλοι οι εθελοντές στην είσοδο του κεντρικού κτηρίου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), έγινε μια πρώτη γνωριμία με την οργανωτική επιτροπή. Ακολούθως, έγινε μια ξενάγηση στους χώρους όπου θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο τις δύο μέρες (7 και 8 Δεκεμβρίου) και μια αναφορά για τα καθήκοντα, τους κανόνες ασφαλείας καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο θα κινούνται στους χώρους κατά την διάρκεια της βάρδιάς τους.

Η οργανωτική επιτροπή εξέφρασε την χαρά της για την μεγάλη ανταπόκριση των εθελοντών στο κάλεσμα της ΠΟΕ, καθώς επίσης και την πεποίθησή της ότι όλοι θα ανταπεξέλθουν σε όποιο πόστο τους ανατεθεί.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.