ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρχεται το παραδοσιακό γλέντι της Γ' Λυκείου του 1ου Λυκείου Καματερού — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
Έρχεται το παραδοσιακό γλέντι της Γ’ Λυκείου του 1ου Λυκείου Καματερού — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
(Φωτ.: 1lyk-kamat.att.sch.gr)
16 Οκτ
0
Σχόλια

Έρχεται το παραδοσιακό γλέντι της Γ’ Λυκείου του 1ου Λυκείου Καματερού — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

Παραδοσιακό γλέντι με σκοπούς από όλη την Ελλάδα διοργανώνουν οι μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 1ου Λυκείου Καματερού το ερχόμενο Σάββατο.

Το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr —που είναι και χορηγός επικοινωνίας— επικοινώνησε μαζί τους για να αντλήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ιδέα που ανήκει σε μαθήτρια της τρίτης λυκείου έγινε αμέσως αποδεκτή.

Ο λόγος που αποφάσισαν να κάνουν αυτό το γλέντι ήταν γιατί «όλοι αναπολούν στιγμές καλοκαιριού, στιγμές ξεγνοιασιάς και θέλουν ένα γλέντι για να περάσουν καλά με παραδοσιακή ελληνική μουσική» όπως ανέφεραν με μια φωνή συνεχίζοντας «Επίσης, σκεφτήκαμε πως ήταν μια καλή αφορμή για να ενισχύσουμε την 5ήμερη εκδρομή μας».

Ο κύριος και βασικός σκοπός τους όμως είναι «να περάσουν όλοι καλά και να μείνουν ευχαριστημένοι. Το γλέντι θα έχει φαγητό, ποτό και πολύ χορό. Σας περιμένουμε όλους και όλες!!!»

Το γλέντι θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου (Έλλης και Αθανασίου Διάκου) στις 20:00 και η είσοδος είναι 3,5 €.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.