ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων Ηρακλής Τσακαλίδης
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων Ηρακλής Τσακαλίδης
Ο πρόεδρος της ΕΠΩΦ Ηρακλής Τσακαλίδης (φωτ.: Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων)
20 Σεπ
0
Σχόλια

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων Ηρακλής Τσακαλίδης

Με μία σύντομη αλλά καυστική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων (ΕΠΩΦ) Ηρακλής Τσακαλίδης ανακοίνωσε την παραίτηση του. Την ανακοίνωση του συνόδευσε με ένα στιγμιότυπο από την εκδήλωση της ΕΠΩΦ για την επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού, το έτος 2011 στο κτίριο Π. Μελάς στο Παλαιόκαστρο, παρουσία της πρυτάνεως του πανεπιστημίου Σορβόννης Ελένης Γλύκατζη–Αρβελέρ.

Ο Ηρακλής Τσακαλίδης ήταν πρόεδρος τα τελευταία 20 χρόνια.

«Για κάθε άτομο που σέβεται και προασπίζεται την αξιοπρέπειά του, η αποχώρηση από το προσκήνιο είναι μονόδρομος. Μετά από είκοσι χρόνια προσφοράς στην Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, αναγκάστηκα να υποβάλλω χθες την παραίτησή μου για λόγους ανεξάρτητους από τη θέλησή μου.
Ευχαριστώ όλες κι όλους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτή την εικοσαετία κι εύχομαι στον αγαπημένο μου σύλλογο, το τρίτο μου παιδί, να βαδίζει πάντα στο δρόμο των επιτυχιών» αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.