ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συνάντηση με τους Ποντιακούς συλλόγους της Βέροιας αλλά και τον αστυνομικό διευθυντή Ημαθίας είχε ο Μανούσος Μανουσάκης
Συνάντηση με τους Ποντιακούς συλλόγους της Βέροιας αλλά και τον αστυνομικό διευθυντή Ημαθίας είχε ο Μανούσος Μανουσάκης
Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης (φωτ.: NDP photo)
16 Σεπ
0
Σχόλια

Συνάντηση με τους Ποντιακούς συλλόγους της Βέροιας αλλά και τον αστυνομικό διευθυντή Ημαθίας είχε ο Μανούσος Μανουσάκης

Μια συνάντηση που συνοδευόταν από κρασί και κουβέντα είχε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Διονύσης Κούγκας με τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε γνωστή ταβέρνα της Βέροιας.

Μαζί με τον γνωστό σκηνοθέτη ήταν και οι συνεργάτες του επιτελείου που βρίσκονται εδώ και ημέρες σε πόλεις της Μακεδονίας για τα γυρίσματα της νέας σειράς που θα προβληθεί από το ΟΡΕΝ TV «Κόκκινο Ποτάμι». Για τις ανάγκες των γυρισμάτων που θα ξεκινήσουν στη Βέροια, είναι απαραίτητη η συνδρομή της Αστυνομίας η οποία αναμένεται να λάβει κυκλοφορικά μέτρα στο κέντρο της Βέροιας αλλά και στις συνοικίες της Μπαρμπούτας και Κυριώτισσας, για την ασφαλή κίνηση οχημάτων και πεζών αλλά και για τη διευκόλυνση του τηλεοπτικού συνεργείου.

Αρμόδιος για τη απόφαση αυτή είναι ο Κούγκας ο οποίος με την ευκαιρία είχε εκτός από επαγγελματική και φιλική συνάντηση με τον Μανούσο Μανουσάκη. Και επειδή το «Κόκκινο Ποτάμι» αναφέρεται στα χρόνια της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, τα ποντιακά σωματεία βοηθούν με χαρά στις ανάγκες του σίριαλ σε σχέση με την περιοχή. Στο ραντεβού παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και Αντώνης Καγκελίδης.

Πηγή: laosnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.