ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Βοηθητικούς ηθοποιούς για τα γυρίσματα στο Λαύριο ζητά «Το Κόκκινο Ποτάμι»
Βοηθητικούς ηθοποιούς για τα γυρίσματα στο Λαύριο ζητά «Το Κόκκινο Ποτάμι»
(Φωτ.: NDP photo)
24 Αυγ
0
Σχόλια

Βοηθητικούς ηθοποιούς για τα γυρίσματα στο Λαύριο ζητά «Το Κόκκινο Ποτάμι»

Βοηθητικούς ηθοποιούς ζητά η παραγωγή του νέου σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη Το Κόκκινο Ποτάμι, για τα γυρίσματα που θα γίνουν στο τεχνολογικό πάρκο του Λαυρίου το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής του ο Σύλλογος Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης».

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, από 18 χρονών και πάνω.

«Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει πρέπει να στείλει το τηλέφωνο του και δύο φωτογραφίες —μια κοντινή και μια ολόσωμη— στο e-mail: kokkinοlavrio@gmail.com, ενώ δεν απαιτείται κάποια σχετική εμπειρία» αναφέρει η ανακοίνωση. «Τα γυρίσματα θα είναι ημερήσια και δίδεται και αμοιβή, 30 ευρώ μεικτά, 22,50 καθαρά για κάθε μέρα συμμετοχής. Με τη δήλωση της συμμετοχής, ο βοηθός σκηνοθέτη θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες» καταλήγει η ανακοίνωση. Εκτός από το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα και μέσα στο φθινόπωρο, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμα ακριβείς ημερομηνίες.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.