ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο «Τυφώνας» «Γόβα Παρθένα» σάρωσε και τις Αχαρνές — Τι δήλωσαν Τάκης Βαμβακίδης και Τρύφωνας Σαμαράς στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
Ο «Τυφώνας» «Γόβα Παρθένα» σάρωσε και τις Αχαρνές — Τι δήλωσαν Τάκης Βαμβακίδης και Τρύφωνας Σαμαράς στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
(Φωτ.: Πέτρος Παναγιωτόπουλος)
17 Σεπ
0
Σχόλια

Ο «Τυφώνας» «Γόβα Παρθένα» σάρωσε και τις Αχαρνές — Τι δήλωσαν Τάκης Βαμβακίδης και Τρύφωνας Σαμαράς στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

Ο «Τυφώνας» γέλιου Γόβα Παρθένα του Δημήτρη Πιπερίδη, στο πλαίσιο της περιοδείας της παράστασης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό πέρασε και από το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στις Αχαρνές την περασμένη Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Οι στιγμές γέλιου έρεαν άφθονες και δεν άργησαν να βγαίνουν τα πρώτα δάκρυα από τα μάτια όλων όσων κατέκλυσαν το θέατρο για να παρακολουθήσουν από κοντά την γρια «Παρθένα» (Αλέξη Παρχαρίδη), τον «Μισέλ» (Τρύφωνα Σαμαρά), την γραμματέα του (Έρρικα Νικολαΐδου), τον «Χάμπο» (Τάκη Βαμβακίδη), την «Σιλβί» (Ίνα–Δέσποινα Τσικοπούλου) και τον δικηγόρο (Γιάννη Ξενιτόπουλο).

Η τελευταία παράσταση του Τρύφωνα Σαμαρά
Η συγκεκριμένη παράσταση ήταν και η τελευταία με την συμμετοχή του Τρύφωνα Σαμαρά στον ρόλο του «Μισέλ» διότι «από την αρχή υπήρχε η συμφωνία να συμμετέχει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου καθώς από εδώ και πέρα έχει προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις» όπως δήλωσε στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr o «Χάμπος» Τάκης Βαμβακίδης. Σήμερα συνεχίζεται η περιοδεία της παράστασης στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, ενώ την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό αμφιθέατρο Κορινού Πιερίας. «Μετά συνεχίζουμε στο Αμύνταιο και στην Φλώρινα και κάπως έτσι ολοκληρώνεται η θερινή σεζόν και ξεκινάει η χειμερινή με δεκάδες παραστάσεις στην Μακεδονία και το εξωτερικό» συμπλήρωσε. Στα σχέδια της παράστασης είναι τα ταξιδέψει και στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού και να φτάσει μέχρι την Βοστόνη των ΗΠΑ

Τρύφωνας Σαμαράς: «Οι Πόντιοι σαν άνθρωποι μου φέρθηκαν φανταστικά»
«Ήτανε η τελευταία μου παράσταση, μετά από πενήντα παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Έφτασε και αυτό στο τέλος του. Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ που δούλεψα με τον θίασο “Τεμετέρ’” και οι πόντιοι σαν άνθρωποι μου φέρθηκαν φανταστικά. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και ιδιαίτερα για την θετική τους αποδοχή. Και αν θα ήταν κάποιο άλλο έργο, μπορεί να το ξανά έκανα. Είναι η δεύτερη φορά που κάνω περιοδεία στο θέατρο, αλλά αυτή η φορά ήταν πολύ διαφορετική. Σαν θίασος είχαμε δεθεί και οι Πόντοι με κάνανε να αγαπήσω ποιο πολύ το θέατρο.» Αξίζει να σημειώσουμε ότι την παράσταση παρακολούθησε και ο πατέρας του Τρύφωνα Σαμαρά.

Πέτρος Παναγιωτόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.