ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι τριήμερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή»
Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι τριήμερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή»
(Φώτ: Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή»)
08 Σεπ
0
Σχόλια

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι τριήμερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή»

Με μεγάλη επιτυχία πλαισιωμένες από πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες επετειακές–πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή», από τις 1 μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου παρουσία της αντιδημάρχου πολιτισμού, Αθηνάς Παμπουκίδου, του αντιδημάρχου οικονομικών, Χρήστου Φωτιάδη, του πρώην προέδρου του Συλλόγου, Γιάννη Μουρουζίδη, εκπροσώπων άλλων πολιτιστικών συλλόγων και φορέων. Η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ελένη Μουστακίδου διάβασε ένα μικρό ιστορικό της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου του ιστορικού και διδάκτορα των Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, Κώστα Σαρρή.

Θερμά χειροκροτήθηκε το χορευτικό τμήμα νεολαίας–ενηλίκων του συλλόγου.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνεχίστηκε με τους Δημήτρη Δαμιανίδη, Θωμά Μπαϊραχτάρη, Μπάμπη Κιτσονίδη, Μιχάλη Σαλπιγκτή, Μελίνα Χατζηκαμάνου, Δημήτρη Ευθυμιάδη, Μπάμπη Ιορδανίδη, Γιώργο Μωυσιάδη, Δημήτρης Ευθυμιάδη.

Στο χώρο των εκδηλώσεων λειτουργούσε έκθεση βιβλίου, ενώ μέλη του Συλλόγου παρασκεύαζαν πιροσκία και ωτία, τα οποία διέθεταν μαζί με αριάνι. Πριν και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ήταν ανοιχτό το φουαγιέ του δημαρχείου Κορδελιού Ευόσμου όπου μπορούσε κανείς να επισκεφτεί την έκθεση με τα πρωτότυπα έργα της εικαστικής ομάδας «Fire Art», με έργα της ζωγράφου Σοφίας Αμπερίδου και με τα έργα των μαθητών που κέρδισαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής που προκήρυξε ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» για τα εκατό χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Πηγή: agkidapress.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.