ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Ποζίδη στην Θεσσαλονίκη — Ανακοίνωση για τον θάνατο του εξέδωσε και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Ποζίδη στην Θεσσαλονίκη — Ανακοίνωση για τον θάνατο του εξέδωσε και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
Φίλοι του Γιώργου Ποζίδη συγκεντρώθηκαν από νωρίς χτες το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης (φωτ.: makthes.gr)
03 Αυγ
0
Σχόλια

Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Ποζίδη στην Θεσσαλονίκη — Ανακοίνωση για τον θάνατο του εξέδωσε και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος

Σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου 2019, στις 12:00 στον Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό της του Θεού Σοφίας θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Πόντιου Ολυμπιονίκη Γιώργου Ποζίδη που έφυγε από την ζωή την Πέμπτη το βράδυ από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 63 ετών. Η σορός του αδικοχαμένου Γιώργου Ποζίδη έχει τεθεί από εχτές το βράδυ σε λαϊκό προσκύνημα τον ίδιο ναό.

Χιλιάδες κόσμου έσπευσαν εχτές να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Ποζίδη.

Ο ενταφιασμός του Γιώργου Ποζίδη θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο της Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του εκλιπόντος για όσους δεν έχουν την δυνατότητα μετακίνησης η οικογένεια θα διαθέσει λεωφορεία τα οποία θα βρίσκονται στον Ναό την ημέρα της τελετής τα οποία και θα αναλάβουν την μετακίνηση. Μετά την τελετή και τον ενταφιασμό η οικογένεια θα παραθέσει δεξίωση και γεύμα για όλους τους φίλους και συγγενείς στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Τέλος Θερμή παράκληση της οικογένειας είναι όσοι επιθυμούν αντί στεφάνου να καταθέσουν χρηματικό πόσο εις μνήμην του Γιώργου Ποζίδη στην «Κιβωτό του Κόσμου» (Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ GR 3801720230005023032595870) και στο ορφανοτροφείο «Μέλισσα» (IBAN GR 630110700006070040030484).

Ανακοίνωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
«Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) εκφράζουν την θλίψη τους για τον ξαφνικό θάνατο του Έλληνα ολυμπιονίκη Γιώργου Ποζίδη που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας. Ο Γιώργος Ποζίδης τίμησε την ποντιακή καταγωγή του, τίμησε τον αθλητισμό και ειδικά την Ελληνορωμαϊκή πάλη, πάνω από όλα όμως τίμησε την Ελλάδα. Αντιπροσωπεία της ΠΟΕ θα παραστεί στην κηδεία του και θα καταθέσει στεφάνι στη σωρό του.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό Παράδεισο».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.