ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η ποντιακή επιθεώρηση στο Θρυλόριο έκλεισε τον κύκλο εκδηλώσεων
Η ποντιακή επιθεώρηση στο Θρυλόριο έκλεισε τον κύκλο εκδηλώσεων
Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» Χρύσα Μαυρίδου, μαζί με κάποιους από τους συντελεστές της παράστασης (φωτ.: xronos.gr)
23 Ιούλ
0
Σχόλια

Η ποντιακή επιθεώρηση στο Θρυλόριο έκλεισε τον κύκλο εκδηλώσεων

Ο κύκλος των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικός Συλλόγος Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» ολοκληρώθηκε με τον ωραιότερο τρόπο με την παράσταση από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου, με τίτλο «Δύο ευρώ τ’ έναν, τέσσερα το ζευγάρ’», σε κείμενα και σκηνοθεσία του πολυτάλαντου Σάββα Σαλπιγγίδη.

Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στήριξε το όλο εγχείρημα και δικαιώθηκε περίτρανα.

Γιατί, όπως ομολογεί η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής Σοφία Μενεσελίδου που παρακολούθησε την παράσταση το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουλίου «σ’ αυτήν τη μικρή, ακριτική γωνιά του Θρυλορίου υπάρχουν άνθρωποι που οραματίζονται, εμπνέονται, δημιουργούν κι επιμένουν ακόμη να αντιστέκονται στην πολιτιστική ισοπέδωση». Οι θεατές γέλασαν, προβληματίστηκαν, συμμετείχαν ολόθερμα ως θεατές της ευφάνταστης αυτής επιθεώρησης, θαύμασαν το πηγαίο ταλέντων όλων των συνδημιουργών.

Κι ευχαρίστησαν για πολλοστή φορά την πρόεδρο του Συλλόγου, Χρύσα Μαυρίδου, τα μέλη του ΔΣ, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες, γιατί δίνουν τη δυνατότητα στους κατοίκους όλης της περιοχής να συμμετέχουν σε βραδιές μαγικές, με την παρέα, τη συνεύρεση, το κέφι και την αγάπη για τον πολιτισμό στο επίκεντρο. Με την παράσταση αυτήν ολοκληρώθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» με επίκεντρο τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας και στοχευμένες δράσεις όπως το 5ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.