ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων, αφιέρωσε ο παραολυμπιονίκης Θανάσης Κωνσταντινίδης το παγκόσμιο ρεκόρ του
Στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων, αφιέρωσε ο παραολυμπιονίκης Θανάσης Κωνσταντινίδης το παγκόσμιο ρεκόρ του
(Φωτ.: politik.gr)
15 Ιούλ
0
Σχόλια

Στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων, αφιέρωσε ο παραολυμπιονίκης Θανάσης Κωνσταντινίδης το παγκόσμιο ρεκόρ του

Στη Γενοκτονία των Ποντίων, αφιέρωσε ο παραολυμπιονίκης ποντιακής καταγωγής Θανάσης Κωνσταντινίδης το παγκόσμιο ρεκόρ που σημείωσε στη δισκοβολία στην κατηγορία 32, κατά την πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου ΟΠΑΠ 2019. «Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην δισκοβολία καθώς και όλες τις προσπάθειες μου στα υπόλοιπα αγωνίσματα, τα αφιερώνω εγώ και η οικογένειά μου, στα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, όπου ανάμεσα τους ήταν και οι παππούδες μου» ανέφερε ο δις παραολυμπιονίκης του Ρίο ο οποίος είχε καλύτερη βολή στα 20 μέτρα 86 εκατοστά.

Και συνέχισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε έναν μεγάλο άνθρωπο που είναι δίπλα μου, καθώς και στους συνεργάτες μου για τον αγάπη και τη στήριξή τους. Υπόσχομαι να συνεχίσω πιο δυνατός». Η πρεμιέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου ΟΠΑΠ 2019, είχε ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ από την Στέλλα Σμαραγδή στο τριπλούν κατηγορίας 47 (9.95μ. στην πρώτη της κιόλας προσπάθεια) αλλά και 27 εθνικά, όπου ξεχώρισε το 48.41μ. του Απόστολου Χαριτωνίδη στην δισκοβολία κατηγορίας 37.

Πηγή: politik.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.