ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά του Αλέξη Παρχαρίδη με τίτλο «Υψωμαν»
Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά του Αλέξη Παρχαρίδη με τίτλο «Υψωμαν»
12 Ιούλ
0
Σχόλια

Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά του Αλέξη Παρχαρίδη με τίτλο «Υψωμαν»

Κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες η νέα δισκογραφική δουλειά του Αλέξη Παρχαρίδη με τίτλο «Υψωμαν», όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από την σελίδα του στο facebook. «Ολοκληρώθηκε έτσι ένα όμορφο ταξίδι δημιουργίας στο οποίο συνοδοιπόροι υπήρξαν φίλοι μουσικοί, αγαπημένα μου πρόσωπα και άξιοι καλλιτέχνες με τους οποίους δημιουργήσαμε μερικές όμορφες μελωδίες για να συντροφεύουν όλους εσάς» αναφέρει ο Αλέξης Παρχαρίδης και συνεχίζει: «εκ βάθους καρδίας θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν ο καθένας με το ταλέντο του στην ολοκλήρωση του νέου δισκογραφικού μου εγχειρήματος».

Στο cd παίζει λύρα ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος μου Αλέξη Παρχαρίδη, Γιάννης Σανίδης.

Την δισκογραφική δουλειά προλογίζει —σε άπταιστο ματσουκάτ’κον ιδίωμα— ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Γιάννης Τερζίδης ενώ την επιμέλεια της παραγωγής είχε ο Κωνσταντίνος Καρακασίδης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στίχους έγραψαν οι: Μάκης Πετρίδης —και μουσική στο διπάτ “Έπαρ’ το μαχαίρ’ σα χέρια σ’”—, Αλέξης Παρχαρίδης, Λένα Σιαμίδου, Σάββας Τσενεκίδης και Κωνσταντίνος Καρακασίδης. Οι μουσικού που συμμετέχουν είναι: Γιάννης Πολυχρονίδης στο νταούλι, Νίκος Σιδηρόπουλος στο λαούτο, Μιχάλης Σιώπης στο κλαρίνο και τον ζουρνά, Γιάννης Καρακαλπακίδης στο κοντραμπάσο, Μίλτος Σπυριδόπουλος στο ούτι και Γιώργος Τσαϊρίδης στα κρουστά. Τέλος την δημιουργία  του εξωφύλλου είχε ο Δημήτρης Διαμαντόγιαννης και την φιλολογική επιμέλεια η Αναστασία Μαχαιρίδου.

Τo cd μπορεί κάποιος να το βρει στις διάφορες καλοκαιρινές εμφανίσεις του Αλέξη Παρχαρίδη: 12/7 Κορινός Πιερίας, 13/7 Καρβάλη Καβάλας, 19/7 Χωρύγι Κιλκίς, 20/7 Ανθούσα Νεάπολης, 21/7 Πετρίτσι Σερρών, 24/7 Ξάνθη,  25/7 Ριζοχώρι Αριδαίας, 26/7 Μεσημέρι Θεσ/νίκης, 27/7 Κοπανός Νάουσας και 28/7 Κατερίνη (Ένωση Ποντίων Πιερίας). Διαφορετικά μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει στην επίσημη σελίδα του καλλιτέχνη στο facebook, ή στις ψηφιακές πλατφόρμες ροής μουσικής όπως:  iTunes – Apple Music, Spotify, Amazon Music, Google Play Music, Deezer.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.