ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Γόβα Παρθένα»: Η «καταιγίδα» γέλιου που χτύπησε και την Αθήνα στην πρεμιέρα της με... sold out! (φωτο)
«Γόβα Παρθένα»: Η «καταιγίδα» γέλιου που χτύπησε και την Αθήνα στην πρεμιέρα της με… sold out! (φωτο)
09 Απρ
0
Σχόλια

«Γόβα Παρθένα»: Η «καταιγίδα» γέλιου που χτύπησε και την Αθήνα στην πρεμιέρα της με… sold out! (φωτο)

Με sold out υποδέχθηκαν οι Αθηναίοι την θεατρική παράσταση Γόβα Παρθένα, του Δημήτρη Πιπερίδη, που «ανέβηκε» την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αγίας Βαρβάρας «Γιάννης Ρίτσος». Τοποθετήθηκαν επιπλέον καρέκλες για να μη φύγει κανείς παραπονεμένος!

Η «καταιγίδα» γέλιου ήταν τόσο έντονη, που ακόμα και οι ηθοποιοί δεν μπορούσαν να κρατηθούν από αυτή!

Η παράσταση —της οποίας χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr—, με την Παρθένα (Αλέξης Παρχαρίδης), το Μισέλ (Τρύφωνας Σαμαράς) και τη γραμματέα του (Φανή Αδαμίδη), την υπάλληλο Σιλβί (Ίνα–Δέσποινα Τσικοπούλου), το Χάμπο (Τάκης Βαμβακίδης) και τους δικηγόρους (Βαγγέλης Ηλιάδης και Γιάννης Ξενιτόπουλος), όπου κι αν έχει προβληθεί έχει «σπάσει» τα ταμεία, καθώς έχει προκαλέσει απανωτά sold out, τρελαίνοντας τους πάντες!

Δείπνο για τους συντελεστές στο «Φάρο» Αγίας Βαρβάρας
Δείπνο προς τιμήν των συντελεστών της παράστασης παρέθεσε ύστερα ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος», στην αίθουσα «Ιωάννης Κανίδης» του συλλόγου. Όπως τόνισε η πρόεδρος του «Φάρου», Σοφία Σαββίδου, κατά την πρόποσή της, εισιτήριο-εισιτήριο πάλευαν για να γεμίσουν το θέατρο την ώρα που δέχονταν επιθέσεις από άλλους διοργανωτές παραστάσεων. «Πιστεύω ότι τα καταφέραμε και καλή επιτυχία στις άλλες σας παραστάσεις», είπε, απευθυνόμενοι στους ηθοποιούς οι οποίοι την χειροκρότησαν.

Ακολούθησε γλέντι με τους μουσικούς του συλλόγου, Σταύρο Σαββίδη στη λύρα και το τραγούδι και Παύλο Σταματίδη στο νταούλι, τους οποίους πλαισίωσε και η θεία Παρθένα… δηλαδή ο Αλέξης Παρχαρίδης!

Κείμενο, φωτογραφίες: Βασίλης Καρυοφυλλίδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.