ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ρουμάνος ανθρωπολόγος θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά, σε εκδρομή στον Πόντο
Ρουμάνος ανθρωπολόγος θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά, σε εκδρομή στον Πόντο
Στην φωτογραφία δεξιά ο Σεμπάστιαν με τον Χαράλαμπο Περπερίδη που αναζητούσε τις ρίζες των προγόνων του στην περιοχή Κούσκαγια Κερασούντος (φωτ.: oraio2.wixsite.com)
11 Ιούλ
0
Σχόλια

Ρουμάνος ανθρωπολόγος θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά, σε εκδρομή στον Πόντο

Ο Ρουμάνος ανθρωπολόγος Σεμπάστιαν Στεφάνουκα θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε εκδρομή στον Πόντο. Πέρυσι ο Ρουμάνος επιστήμονας έκανε έρευνα για το γεγονός ότι οι Πόντιοι μετά από τόσα χρόνια ξεριζωμού αναζητούν και πάλι τις ρίζες τους. Μετά το τέλος του ταξιδιού είπε πως το αποτέλεσμα της έρευνας του είναι ότι δεν συνάντησε ποτέ κάποιον άλλον λαό στον κόσμο που να αναζητά τις ρίζες του τόσο έντονα όσο οι Πόντιοι.

Την εκδρομή διοργανώνει το περιοδικό «Πόντος».

Ο Ρουμάνος επιστήμονας εξέφρασε την επιθυμία του να συμμετάσχει και φέτος στην εκδρομή ώστε να συνεχίσει την έρευνα του. Η εκδρομή όπως και πέρυσι έτσι και φέτος διοργανώνεται από το περιοδικό «Πόντος». Φέτος λοιπόν υπάρχουν δυο εκδρομές η πρώτη ξεκινάει την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιουλίου και η δεύτερη στις 11 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με τον Φωκίων Φουντουκίδης στο 6946333578 και στο 2310537290.

Πηγή: oraio2.wixsite.com

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.