ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΕΠΟΝΑ: «Επιστολή προς την ΚΟ και τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την Συμφωνία των Πρεσπών»
ΕΠΟΝΑ: «Επιστολή προς την ΚΟ και τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την Συμφωνία των Πρεσπών»
(Φωτ.: Ελίνα Μυστακίδου )
05 Ιούλ
0
Σχόλια

ΕΠΟΝΑ: «Επιστολή προς την ΚΟ και τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την Συμφωνία των Πρεσπών»

«Η επόμενη κυβέρνηση μπορεί να ψηφίσει νόμο που καταργεί τον νόμο 4593 (κύρωση πρωτοκόλλου) γνωστοποιώντας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ την ακύρωση του Πρωτοκόλλου. Ακολούθως, με νόμο ακυρώνεται και ο νόμος 4588 (κύρωση προσυμφώνου) και να επανέλθουμε στην Ενδιάμεση Συμφωνία. Συνεπώς, το μόνο που χρειάζεται είναι πολιτική βούληση για την ακύρωση και τίποτα άλλο. Είτε με νόμο που θα ψηφίσει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είτε με Δημοψήφισμα, μπορεί να κλείσει αυτή η επικίνδυνη προσπάθεια εκχώρησης της Μακεδονίας» αναφέρει η επιστολή που έστειλε η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (ΕΠΟΝΑ) στην κοινοβουλευτική ομάδα και τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ενώ συνεχίζει: «Η δε λύση του δημοψηφίσματος προκρίνεται για την έκφραση με τον πλέον άμεσο και δημοκρατικό τρόπο της γνώμης του ελληνικού λαού για ένα τόσο σπουδαίο εθνικό ζήτημα, του λαού μας, που όχι μόνον δεν ρωτήθηκε αλλά φιμώθηκε και λοιδορήθηκε αδυσώπητα όλο το προηγούμενο διάστημα». Ενώ τέλος καταλήγει σημειώνοντας ότι: «Ο Ελληνισμός θα σώσει την Μακεδονία μας, δεν αμφιβάλλουμε για αυτό, εμείς θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Εν κατακλείδι, μιας και οι εκλογές είναι προ των πυλών και θα είστε υποψήφιος βουλευτής, θέτουμε ενώπιόν σας ένα καίριο ερώτημα, το οποίο δε μπορεί να μείνει αναπάντητο».

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της ΕΠΟΝΑ προς την ΚΟ και τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.