ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών
(Φωτ.: Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών)
30 Μάι
0
Σχόλια

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών

Συνεχίζει να κρατά τα ηνία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών ο Αντώνης Παυλίδης (Αττική) μέχρι και την άνοιξη του 2021, οπότε λήγει και η θητεία του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, του οποίου οι εκλογές έγιναν την Κυριακή 12 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, αποτελούν επίσης οι:

  • Α’ αντιπρόεδρος: Στάθης Πελαγίδης (Θεσσαλονίκη)
  • Β’ αντιπρόεδρος: Κώστας Ανθόπουλος (Θεσσαλονίκη)
  • Γενική γραμματέας: Γεωργία Χαριτίδου (Αττική)
  • Ταμίας: Γρηγόρης Πουγαρίδης (Πτολεμαΐδα)
  • Μέλη: Κώστας Αβραμίδης (Θεσσαλονίκη), Στάθης Αμαραντίδης (Καστοριά), Τάσος Καζαντζίδης (Κιλκίς), Θεόδωρος Τελόπουλος (Θεσσαλονίκη), Κοσμάς Τσίναλης (Έδεσσα), Φρόσω Χαραλαμπίδου (Δράμα)

Για την ελεγκτική επιτροπή, εξελέγησαν: πρόεδρος ο Διαμαντής Λαζαρίδης (Δράμα) και μέλη ο Βασίλης Χατζηθεοδωρίδης (Δράμα) και ο Νίκος Αμαραντίδης (Κοζάνη).

Κατά την 22η ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου υπήρξε έντονος προβληματισμός για τα ζητήματα που τον απασχολούν, ενώ παράλληλα κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις από τα μέλη. Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση ήταν οι εκδηλώσεις τιμής για τα 20 χρόνια ζωής και δράσης του Συνδέσμου, η διδασκαλία της ποντιακής διαλέκτου, η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η επιτυχής πραγματοποίηση των σεμιναρίων Ιστορίας του Πόντου προς τους εκπαιδευτικούς της κεντρικής Μακεδονίας και η ανάγκη επέκτασής τους και σε άλλες περιοχές, η αναγκαιότητα δημιουργίας Φακέλου για τη διδασκαλία της ιστορίας του ποντιακού ελληνισμού στα σχολεία, η αναγκαιότητα ενημέρωσης των κομμάτων σχετικά με τις θέσεις και τους στόχους του Συνδέσμου, κ.ά.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου όπως το εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.