ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θεσσαλονίκη: Εθελοντές και δράσεις αναζητά η ΣΕΝ της ΠΟΕ για το εκθεσιακό περίπτερο που θα στήσει στην πλατεία Αριστοτέλους
Θεσσαλονίκη: Εθελοντές και δράσεις αναζητά η ΣΕΝ της ΠΟΕ για το εκθεσιακό περίπτερο που θα στήσει στην πλατεία Αριστοτέλους
Μέλη της ΣΕΝ της ΠΟΕ στο εκθεσιακό περίπτερο της στην πλατεία Αριστοτέλους (φωτ.: Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της ΠΟΕ)
06 Μάι
0
Σχόλια

Θεσσαλονίκη: Εθελοντές και δράσεις αναζητά η ΣΕΝ της ΠΟΕ για το εκθεσιακό περίπτερο που θα στήσει στην πλατεία Αριστοτέλους

Εθελοντές που θα στελεχώσουν το εκθεσιακό περίπτερο που θα στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων αλλά και δράσεις που θέλουν να πραγματοποιήσουν τα σωματεία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) αναζητά η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας (ΣΕΝ).

Η ΣΕΝ δημιούργησε δυο ηλεκτρονικές φόρμες για να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι.

Το ενημερωτικό περίπτερο της ΣΕΝ θα είναι για μια ακόμα χρονιά στην πλατεία Αριστοτέλους από της 15 Μαΐου έως τις 19 Μαΐου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα υπάρξουν εθελοντές από τα σωματεία-μέλη της ΠΟΕ. «Φέτος στα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου οι επισκέπτες που θα περάσουν από το περίπτερο θα είναι κατά πολλοί αυξημένοι. Για την σωστή ενημέρωση και οργάνωση δημιουργείται αυτή η φόρμα δήλωσης εθελοντών για την ημέρα και την ώρα που μπορούμε να είμαστε στο περίπτερο» αναφέρει η ανακοίνωση της ΣΕΝ.

Επίσης η ΣΕΝ ζητά από τα σωματεία μέλη της ΠΟΕ, που έχουν και θέλουν να παρουσιάσουν κάποια δράση (δρώμενο, μουσική εκδήλωση κλπ) να δηλώσουν την συμμετοχή τους για το ποια μέρα θέλουν να πραγματοποιηθεί η δράση τους, τον τίτλο της, το περιεχόμενο και τις υλικοτεχνικές υποδομές θα χρειαστούν.

Δείτε τη φόρμα δήλωσης εθελοντών εδώ, και τη φόρμα δήλωσης δράσεων εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.