ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η ΠΟΕ ευχαριστεί τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για την προβολή του ζητήματος της γενοκτονίας στην τηλεόραση
Η ΠΟΕ ευχαριστεί τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για την προβολή του ζητήματος της γενοκτονίας στην τηλεόραση
07 Μάι
0
Σχόλια

Η ΠΟΕ ευχαριστεί τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για την προβολή του ζητήματος της γενοκτονίας στην τηλεόραση

Τη χαρά και ικανοποίησή της εξέφρασε με δελτίο Τύπου η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ) στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, καθώς για ένα μήνα —συγκεκριμένα από τις 19 Απριλίου έως και τις 19 Μαΐου— θα προβάλει το επετειακό λογότυπο της εκατονταετίας από τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού που εξέδωσε η ίδια η Ομοσπονδία.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΟΕ αναφέρει: «Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως, που στην προσπάθειά μας να διατρανώσουμε τον αγώνα της διεθνοποίησης της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού έχουμε βρει συνοδοιπόρο τον τηλεοπτικό σταθμό ΟPEN» αναφέρει το δελτίο Τύπου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΠΟΕ) και συνεχίζει: «ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη προβολή του ζητήματος της γενοκτονίας, μέσα από τις εκπομπές του καναλιού αλλά και για την απόφαση να προβάλει το επετειακό λογότυπο της εκατονταετίας».

Επίσης η ΠΟΕ αναφέρει ότι «ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN όπως παρακολουθείτε, προβάλει καθημερινά, για ένα μήνα από 19 Απριλίου έως 19 Μαΐου στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού υλικό με μαρτυρίες, αφιερώματα με ειδικούς καλεσμένους και συνεντεύξεις που αναδεικνύουν τον πολιτισμό, την μακρόχρονη παράδοση του ποντιακού ελληνισμού αλλά και τα θλιβερά γεγονότα της γενοκτονίας».

Και καλεί όσους επιθυμούν να καταθέσουν προσωπικές μαρτυρίες ή αναμνήσεις, καθώς και διηγήσεις από τους επιζήσαντες της 1ης γενιάς καθώς και όσοι θέλουν να παρουσιάσουν αυθεντικές φορεσιές, οικιακά σκεύη, αγροτικά εργαλεία και οτιδήποτε άλλο που συνδέεται με την καθημερινή ζωή στον Πόντο,  να επικοινωνήσουν με την αντιπρόεδρο της ΠΟΕ Αθηνά Σωτηριάδου στο τηλέφωνο 6977530711.

«Ελπίζουμε το παράδειγμά του τηλεοπτικού σταθμού ΟPEN να βρει σύντομα μιμητές και στον υπόλοιπο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης» καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.