ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με την βοήθεια του Δήμου Νέας Σμύρνης η «Μαύρη Θάλασσα» πηγαίνει στην Κίνα
Με την βοήθεια του Δήμου Νέας Σμύρνης η «Μαύρη Θάλασσα» πηγαίνει στην Κίνα
Ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης με την πρόεδρο της «Μαύρης Θάλασσας» Ράνια Χρυσοχοΐδου και το μέλος της Ένωσης Μαρία Σπυριάδου (φωτ.: notioi.gr)
01 Μάι
0
Σχόλια

Με την βοήθεια του Δήμου Νέας Σμύρνης η «Μαύρη Θάλασσα» πηγαίνει στην Κίνα

Ο δήμος Νέα Σμύρνης και ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης βρίσκονται πάντα δίπλα στους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας και το αποδεικνύουν έμπρακτα σε καθημερινή βάση.

Σειρά αυτή τη φορά είχε η Ένωση Ποντίων Νέας Σμύρνης-Δάφνης-Αγίου Δημητρίου «Η Μαύρη Θάλασσα» η οποία θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής που θα γίνει στην Κίνα από τις 16 έως τις 26 Μαΐου 2019. Το χορευτικό συγκρότημα της «Μαύρης Θάλασσας» θα παρουσιάσει στο φεστιβάλ χορούς όχι μόνο από τον Πόντο αλλά και από όλη την Ελλάδα σε μια προσπάθεια να μεταλαμπαδεύσει παραδόσεις, ήθη και έθιμα της χώρας μας στη μακρινή Ανατολή.

Ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης συναντήθηκε με την πρόεδρο της «Μαύρης Θάλασσας» Ράνια Χρυσοχοΐδου και την Μαρία Σπυριάδου, μέλος της Ένωσης, και υποσχέθηκε κάλυψη σημαντικού μέρους των εξόδων από τον δήμο Νέας Σμύρνης σε μια προσπάθεια προσέγγισης των δύο λαών, σύσφιγξης των μεταξύ τους σχέσεων και προώθησης της συνεργασίας τους.

Πηγή: notioi.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.