ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ψηφοθηρία με τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
Ψηφοθηρία με τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
30 Μαρ
0
Σχόλια

Ψηφοθηρία με τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Ξαφνικά διάφοροι υποψήφιοι στις επερχόμενες πολλαπλές εκλογές θυμήθηκαν ότι είναι Πόντιοι και ξαμολήθηκαν να τιμήσουν τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου για να τους δούνε μέσα σε λίγη ώρα χιλιάδες ψηφοφόροι. Θα ήταν ικανοί να χορέψουν κατά τη διάρκεια της παρέλασης κι ένα ομάλ’ (γιατί κανέναν άλλο χορό δεν ξέρουν να χορέψουν) προκειμένου να απογειώσουν την ψηφοθηρία σε άλλους γαλαξίες.

Όσον αφορά τις παρελάσεις της Θεσσαλονίκης μάλιστα με κάθε τρόπο διάφοροι υποψήφιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν δικό τους μεγάλο κατόρθωμα το γεγονός ότι οι ποντιακοί σύλλογοι παρέλασαν πρώτοι.

Ταυτόχρονα βέβαια στο φουαγιέ του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται μεγάλη εικαστική έκθεση για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Στα εγκαίνια αυτής της έκθεσης παραβρέθηκαν αρκετοί πολιτικοί, αλλά κανένας από αυτούς δεν ήταν Πόντιος, πλην ενός. Προφανώς είναι άλλο να ψηφοθηρείς σε χιλιάδες και άλλο να ψηφοθηρείς σε περιορισμένο αριθμό, οπότε οι Πόντιοι πολιτικοί έλειπαν από τα εγκαίνια μιας τόσο μεγάλης και τόσο εντυπωσιακής έκθεσης για τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Ίσως να περάσουν να τη δουν κατά τη διάρκειά της. Ίσως να παραβρεθούν στις επόμενες εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αφού πρώτα τελειώσουν με τις παρελάσεις όπου είναι πιο εύκολη και πιο γρήγορη άγρα ψήφων!

Πηγή: agkidapress.gr / Δημήτρης Φωτιάδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.