ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στην Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει η «Γενοκτονία» του Παύλου Κουρτίδη — Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης
Στην Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει η «Γενοκτονία» του Παύλου Κουρτίδη — Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
16 Μαρ
0
Σχόλια

Στην Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει η «Γενοκτονία» του Παύλου Κουρτίδη — Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Την συνδιοργάνωση του δήμου Θεσσαλονίκης με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων, για την παρουσίαση της μουχικοχορευτικής παράστασης Γενοκτονία του Παύλου Κουρτίδη ενέκρινε στις 4 Μαρτίου το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης στην συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε στο ∆ηµαρχιακό Μέγαρο.

Εισηγητής του θέματος ήταν η υπεύθυνη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού του δήμου.

Η παράσταση θα διοργανωθεί στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων από τη συµπλήρωση 100 χρόνων από την επέτειο της έναρξης της δεύτερης και σκληρότερης φάση της  Γενοκτονία των Ποντίων, στο θέατρο «Άνετον» από τις 15 μέχρι και τις 18 Μαΐου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο μας μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η παράσταση στην Αθήνα μετά από 25 συνεχείς παραστάσεις στόχο έχει να ταξιδέψει τόσο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.