ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πυγμαχία: Με οχτώ πυγμάχους στο προ-Ολυμπιακό η Εθνική
Πυγμαχία: Με οχτώ πυγμάχους στο προ-Ολυμπιακό η Εθνική
(Φωτο: Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας)
22 Μάι
0
Σχόλια

Πυγμαχία: Με οχτώ πυγμάχους στο προ-Ολυμπιακό η Εθνική

Οχτώ Έλληνες πυγμάχοι θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο προ-Ολυμπιακό τουρνουά πυγμαχίας (24/5-2/6), που φιλοξενείται στη Μπανγκόγκ, όπου θα μοιραστούν τα τελευταία εισιτήρια για τους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το καλοκαιρί.

Πιο συγκεκριμένα οι Όλγα Παπαδάτου (57 κιλά), Εβελίνα Μαυρομάτη (66 κιλά), Άλικ Λαγκαζασβίλι (57 κιλά), Στέλιος Κερσανίδης (63,5 κιλά), Χρήστος Καραΐτης (71 κιλά), Μιχάλης Τσαμαλίδης (80 κιλά), Βαγγέλης Νανιτζανιάν (92 κιλά) και Στέλιος Ρούλιας (+92 κιλά) θα διεκδικήσουν από ένα εισιτήριο στην κάθε κατηγορία. Στις περισσότερες κατηγορίες τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι 4 ενώ σε ορισμένες είναι 5 και σε δύο είναι 3.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αρτούρ Μικαελιάν κατά την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής, τα ξημερώματα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Εθνική μας ομάδα είναι πανέτοιμη να αγωνιστεί στο παγκόσμιο ορο-Ολυμπιακό Τουρνουά, που διεξάγεται στην Ταϊλάνδη και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, τα παιδιά μας κατόρθωσαν να μπουν για τα καλά στην ελίτ κατηγορία, κατακτώντας πολλά μετάλλια σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο στις νεαρές ηλικίες. Τόσο οι αθλητές όσο και οι αθλήτριές μας είναι ολοκληρωμένοι πυγμάχοι και απολύτως ανταγωνιστικοί στην ελίτ κατηγορία, έχοντας ήδη αντιμετωπίσει τους καλύτερους πυγμάχους στον κόσμο. Αυτό αποτελεί έκπληξη για όλους μας, καθώς γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση από τους νέους στις ελίτ κατηγορίες, αφού συνήθως αυτή η μετάβαση διαρκεί 3 με 4 χρόνια. Είμαστε πανέτοιμοι, ενωμένοι σαν μια γροθιά και πάμε όλοι μαζί στο Τουρνουά της Ταϊλάνδης να τα δώσουμε όλα και να γυρίσουμε με την πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς το καλοκαίρι. Προσωπικά με αυτή την ομάδα που φτιάχνεται ακόμα μπορώ να περιμένω τα πάντα!».

Την Εθνική ομάδα συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Αρτούρ Μικαελιάν και Βασίλης Κοκόλης.

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.