ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Σοφία Λαμπρινού συνεχίζει να διακρίνεται, κυπελλούχος του European Criterium Trophy
Η Σοφία Λαμπρινού συνεχίζει να διακρίνεται, κυπελλούχος του European Criterium Trophy
(Φώτο : gazzetta.gr)
16 Απρ
0
Σχόλια

Η Σοφία Λαμπρινού συνεχίζει να διακρίνεται, κυπελλούχος του European Criterium Trophy

H νεαρή πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Σοφία Λαμπρινού, συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και τα εντυπωσιακά πλασαρίσματα στους διεθνείς αγώνες δείχνοντας πως έχει αρκετό μέλλον στο άθλημα. Παρά το γεγονός πως η χώρα δεν έχει τις υποδομές για να “στεγάσει” το όνειρο της Λαμπρινού, η ίδια μαζί με τον προπονητή της Παναγιώτη Μαρκουίζο και τη βοήθεια του τοπικού, ιδιωτικού παγοδρομίου Ice n Skate, προπονείται και καταφέρνει να ανεβαίνει στα βάθρα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάνουν σκέιτ και κείμενο που λέει "LJANJE NA LEDU A NA JESENICAH LGO TRADICIJO DRSALNI KLUB JESENICEP PO MOSVOJITVI la ICE BOWLING HAS EBOWLINGHASA A LONG TRADITION IN JESENICE NG HE CE"

Τώρα, με τρία χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Basic Novice girls του πρωταθλήματος European Criterium Trophy, η αθλήτρια του σωματείου Φοίνικα Ελαιώνα βρέθηκε στην πρώτη θέση στη συνολική βαθμολογία και κατέκτησε το κύπελλο της διοργάνωσης ολοκληρώνοντας εντυπωσιακά την αγωνιστική της σεζόν.

Αξίζει να αναφέρουμε πως από τους 10 αγώνες που έλαβε μέρος από τον Οκτώβριο του 2023 μέχρι και σήμερα, έχει κατακτήσει έξι χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό, με το τελευταίο να είναι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Narcisa Cup 2024 στη Σλοβενία.

Η νεαρή αθλήτρια, που όταν είχε μιλήσει στο GWomen είχε τονίσει πως όταν βρέθηκε πρώτη φορά σε Ολυμπιακών διαστάσεων παγοδρόμιο μπερδεύτηκε πολύ, δείχνει πως όχι μόνο έχιε συνηθίσει τα Ολυμπιακά παγοδρόμια αλλά και πως βρίσκει τη θέση της ανάμεσα σε άλλες ταλαντούχες αθλήτριες που μπορεί να έχουν όλα τα απαραίτητα για την προετοιμασία τους.

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.