ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με Τσιτσιπά η Εθνική στο Davis Cup κόντρα στην Ρουμανία
Με Τσιτσιπά η Εθνική στο Davis Cup κόντρα στην Ρουμανία
(Φώτο : gazzetta.gr)
24 Ιαν
0
Σχόλια

Με Τσιτσιπά η Εθνική στο Davis Cup κόντρα στην Ρουμανία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ηγηθεί της αποστολής της Εθνικής ομάδας στην κρίσιμη συνάντηση με τη Ρουμανία για τα play-offs του World Group 1 του DAVIS CUP, που θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοινώθηκε από την Ελληνική ομοσπονδία τένις πως θα ενισχύσει την εθνική ομάδα στο Davis Cup, το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στο κλειστό των Ανω Λιοσίων την Ρουμανία, με στόχο τα play off της μεγάλης κατηγορίας και παρά τις αρχικές αμφιβολίες που υπήρχαν για την παρουσία του Στέφανου, τελικά θα στηρίξει την ομάδα, κάτι που επί της ουσίας είχε προαναγγείλει μετά τον αποκλεισμό του από τον Φριτζ στο Australian Open.

Αντίθετα, ο Στέφανος Σακελλαρίδης δεν θα ενισχύσει την ομάδα, αφού θέλει να συνεχίσει την προσπάθειά του να κερδίσει θέσεις στην κατάταξης, συμμετέχοντας σε τουρνουά challenger.
Η πλήρης σύνθεση της Εθνικής Ομάδας, έχει ως εξής: Στέφανος Τσιτσιπάς, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς, Αριστοτέλης Θάνος και Μιχάλης Περβολαράκης.
Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και κάπτεν ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Την πρώτη ημέρα της συνάντησης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίσει στις 16.00, ενώ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η ώρα έναρξης προγραμματίστηκε για τις 12.00 το μεσημέρι.

Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 15€, 30€ και 50€.

 

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.