ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δυστύχημα Τέμπη: Διαψεύδει η εισαγγελία του Αρείου την εύρεση ανθρωπίνων μελών
Δυστύχημα Τέμπη: Διαψεύδει η εισαγγελία του Αρείου την εύρεση ανθρωπίνων μελών
(Φώτο : newsbomb.gr)
19 Νοέ
0
Σχόλια

Δυστύχημα Τέμπη: Διαψεύδει η εισαγγελία του Αρείου την εύρεση ανθρωπίνων μελών

Στη διάψευση της είδησης περί εύρεσης ανθρώπινων μελών στα βαγόνια της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη προχώρησε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες παρασχέθηκαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την αρμόδια Εισαγγελία Εφετών Λάρισας και τον αρμόδιο Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, ο οποίος διεξάγει την κυρία ανάκριση για την υπόθεση των Τεμπών, «δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και διαψεύδονται όσα διατυπώθηκαν στα Μ.Μ.Ε από τρίτους, ότι ανευρέθησαν ανθρώπινα μέλη στα εναπομείναντα βαγόνια των αμαξοστοιχιών».

Όπως εξηγεί ο εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, αντεισαγγελέας Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, «κατά τις πολυήμερες και ενδελεχείς σχετικές έρευνες, μέχρι σήμερα 19/11/2023, έχουν ανευρεθεί αρκετά μικρά υπολείμματα οστών και βιολογικού υλικού(λίπος), τα οποία έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για έλεγχο DNA και ταυτοποίηση. Οι έρευνες συνεχίζονται».

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.