ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τσιτσιπάς – Φελί Οζέ Αλιασίμ 2-0: Πρόκριση στην επόμενη φάση του «Paris Masters» για τον Έλληνα τενίστα
Τσιτσιπάς – Φελί Οζέ Αλιασίμ 2-0: Πρόκριση στην επόμενη φάση του «Paris Masters» για τον Έλληνα τενίστα
(Φωτο: newsit.gr)
01 Νοέ
0
Σχόλια

Τσιτσιπάς – Φελί Οζέ Αλιασίμ 2-0: Πρόκριση στην επόμενη φάση του «Paris Masters» για τον Έλληνα τενίστα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο 1000άρι τουρνουά του Παρισιού νίκησε με 2-0 σετ(6-3, 7-6) τον ανταγωνιστικό Φελί Οζέ Αλιασίμ, σε ένα παιχνίδι που είχε δυο τελείως διαφορετικά σετ.

Στο πρώτο ο Έλληνας αθλητής έκανε το μπρέικ στο 4ο γκέιμ και στη συνέχεια διατηρώντας το σερβίς, έκανε το 6-3, κατακτώντας το 1-0 χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Ωστόσο στο δεύτερο σετ τα πράγματα δεν κύλισαν το ίδιο εύκολα για τον «Στεφ» καθώς ο Οζέ έφτασε στο μπρέικ μόλις στο 2ο γκέιμ, πράγμα που δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Το Νο19 στον κόσμο κάνοντας υπερ προσπάθεια θέλησε να ισοφαρίσει σε 1-1, ωστόσο η ποιότητα του Τσιτσιπά δεν του επέτρεψε να τα καταφέρει.

Και αυτό διότι ο Έλληνας τενίστας έκανε μπρέικ στο 9ο γκέιμ, με τον ίδιο να καταφέρνει στο τάικ μπρέικ του δευτέρου σετ να πάρει τη νίκη με 7-6.

Με αυτό τον τρόπο ο Τσιτσιπάς έκανε το 2-0 στα σετ και πέρασε στην επόμενη φάση του «Paris Masters» εκεί όπου θα διεκδικήσει θέση στα προημιτελικά, περιμένοντας το νικητή από την αναμέτρηση Ούγκο Ουμπέρ (Γαλλία, Νο 26) και τον Σάσα Ζβέρεφ (Γερμανία, Νο 9).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.