ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ανέβηκε στο Νο8 η Σάκκαρη, κέρδισε έδαφος και στο race
Ανέβηκε στο Νο8 η Σάκκαρη, κέρδισε έδαφος και στο race
(Φώτο : gazzetta.gr)
23 Σεπ
0
Σχόλια

Ανέβηκε στο Νο8 η Σάκκαρη, κέρδισε έδαφος και στο race

Η νίκη της Μαρίας Σάκκαρη επί της Αράνγκο, φέρνει κέρδη και άνοδο στην κατάταξη, αλλά και ελπίδες για το WTA Finals.

Η Μαρία Σάκκαρη με την πρόκρισή της στα ημιτελικά, κέρδισε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Στην live βαθμολογία βρίσκεται στο Νο8 πλέον με 3.810 βαθμούς, αλλά υπάρχει ένα σενάριο να βρεθεί ξανά στο Νο9. Αυτό είναι να χάσει τα ξημερώματα από την Καρολίν Γκαρσία και η Γαλλίδα να κατακτήσει στη συνέχεια το τρόπαιο.

Σε αυτό το ενδεχόμενο η Γκαρσία θα φτάσει τους 3.885 βαθμούς και θα ανέβει μάλιστα στο Νο6, αφού η Ζαμπέρ έχει 3.875 και η Βοντρούσοβα 3.830, με την Σάκκαρη να είναι 20 βαθμούς πίσω. Αν κερδίσει σήμερα απόψε η Μαρία, θα ανέβει αυτόματα στο Νο6 η ίδια και… δεν πέφτει από εκεί ότι και να γίνει στον τελικό.

Όσον αφορά το race για το WTA Finals, η Ελληνίδα τενίστρια έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος καθώς είναι 13η αυτή τη στιγμή με 2.460 βαθμούς και αν αποκλείσει την Γκαρσία θα φτάσει τους 2.695 και θα πλασαριστεί στην 10η θέση! Αν μάλιστα πάρει και το τρόπαιο, θα φτάσει 9η, μία θέση κάτω από το τελευταίο εισιτήριο για το Κανκούν.

Οπως είναι κατανοητό, ο αγώνας με την Γκαρσία έχει τεράστια σημασία σήμερα, ενώ ακόμη κι αν αποκλειστεί, έχει μπροστά της δύο 500αρια και ένα 1000αρι τουρνουά, οπότε οι ελπίδες της έχουν αυξηθεί σημαντικά.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.