ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τσιτσιπάς: «Να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων, για όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες»
Τσιτσιπάς: «Να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων, για όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες»
(Φωτο: gazzetta.gr)
12 Σεπ
0
Σχόλια

Τσιτσιπάς: «Να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων, για όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μένει αμέτοχος στις δραματικές στιγμές που περνά ο κόσμος που δοκιμάστηκε πρώτα από τις πυρκαγιές και έπειτα από τις πλυμμήρες.

Με ανάρτησή του στα social media ζητάει από τον κόσμο να συμμετάσχει μαζί του στη συγκέντρωση χρημάτων για όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.

Συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς έγραψε: «Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.

Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό».

Ο 24χρονος αθλητής το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου, θα ηγηθεί στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας στα παιχνίδια με τη Σλοβακία για το Davis Cup στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.