ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πυγμαχία: Τουρνουά στη μνήμη του Βασίλη Τόπαλου, με έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό
Πυγμαχία: Τουρνουά στη μνήμη του Βασίλη Τόπαλου, με έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό
(Φώτο : gazzetta.gr)
25 Ιούλ
0
Σχόλια

Πυγμαχία: Τουρνουά στη μνήμη του Βασίλη Τόπαλου, με έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένα χρόνο μετά την κορυφαία πυγμαχική διοργάνωση, στο Καλλιμάρμαρο, με το «Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολης», η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας επιστρέφει με το «Διεθνές Τουρνουά Βασίλης Τόπαλος»

Στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο (22-19/9) το διεθνές τουρνουά που θα φέρει το όνομα του αδικοχαμένου Βασίλη Τόπαλου.

Το Τουρνουά που θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων καθώς και του ΟΠΑΝΔΑ, είναι αφιερωμένο στον Πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία και θα διεξάγεται κάθε χρόνο στο όνομα του.

Εκτός από τους αγώνες που θα διεξάγονται καθημερινά, την Τρίτη 12/9 προγραμματίζεται και η Τελετή Έναρξης ενώ την Κυριακή 17/9 αμέσως μετά τους τελικούς αγώνες, οι φίλοι του αθλήματος θα παρακολουθήσουν την Τελετή Λήξης με πολύ μουσική, γνωστούς καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις.

Στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου η Ε.Ο.Π. αποφάσισε να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για να υποστηριχθεί ο μεγάλος αγώνας του μικρού Γιάννη Κορολόγου και αθλητή πολεμικών τεχνών, που βρίσκεται στην Αμερική και παλεύει για τη ζωή του μαχόμενος την πιο ανελέητη και επιθετική μορφή καρκίνου.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.