ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ρίγη συγκίνησης στη Λάρισα: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γεράσιμου στους γιατρούς της εντατικής – «Φεύγω για το ταξίδι της ζωής μου»
Ρίγη συγκίνησης στη Λάρισα: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γεράσιμου στους γιατρούς της εντατικής – «Φεύγω για το ταξίδι της ζωής μου»
(Φώτο : diaforetiko.gr)
28 Ιούν
0
Σχόλια

Ρίγη συγκίνησης στη Λάρισα: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γεράσιμου στους γιατρούς της εντατικής – «Φεύγω για το ταξίδι της ζωής μου»

Για περισσότερες από εκατό ημέρες, ο 20χρονος Γεράσιμος έδινε σκληρή «μάχη» στην εντατική του νοσοκομείου Λάρισας για να κρατηθεί στη ζωή μετά απ’ το τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Ο πολυτραυματίας είναι και ο μοναδικός επιζών από το 1ο βαγόνι της αμαξοστοιχίας το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Τώρα, έχοντας ήδη αρχίσει να έχει μία επαφή με το περιβάλλον, μεταφέρθηκε από τη Θεσσαλονίκη σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα του.

Έξω από την εντατική του νοσοκομείου όπου νοσηλεύθηκε όλο αυτό το διάστημα, έχει αναρτηθεί μία αφίσα στον τοίχο, στην οποία γράφει τα εξής, όπως δημοσιεύει το OnLarissa.

«Με τη βοήθεια της Παναγίας και τη δική σας, φεύγω για να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής μου. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου! Γεράσιμος – Ιάσονας».

Στο μεγάλο αγώνα που έδωσε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αναφέρθηκε σε τοποθέτησή του, ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Γρηγόρης Βλαχάκης.

 

Πηγή : diaforetiko.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.