ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έκει που άφησε την τελευταία του πνοή: Δρόμος στα Ιωάννινα πήρε το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Έκει που άφησε την τελευταία του πνοή: Δρόμος στα Ιωάννινα πήρε το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη
(Φώτο : posted.gr)
15 Ιούν
0
Σχόλια

Έκει που άφησε την τελευταία του πνοή: Δρόμος στα Ιωάννινα πήρε το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Η μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν θα ξεχαστεί ποτέ και η Δημοτική αρχή των Ιωαννίνων προέβη σε μια όμορφη πράξη για να τιμήσει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η Δημοτική αρχή Ιωαννίνων υλοποιώντας απόφαση του προηγούμενου Δημοτικού συμβουλίου έδωσε το όνομα του 20χρονου από την Κρήτη σπουδαστή της γαλακτοκομικής σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη στον δρόμο που άφησε την τελευταία του πνοή πριν από οχτώ χρόνια.

Η υπόθεση με τον αδικοχαμένο Γιακουμάκη απασχόλησε έντονα όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και το Πανελλήνιο λόγω του τραγικού θανάτου του και γιατί έφερε στο φως στο πρόβλημα της κακοποίησης και βίαιων συμπεριφορών που συχνά αποσιωπούνται.

Όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων για την οδό αφιερωμένη στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου τόνισε ότι “ήταν υποχρέωση της Δημοτικής αρχής να τιμήσει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που έπεσε θύμα bullying και έγινε σύμβολο χιλιάδων ανθρώπων κάθε ηλικίας , και να στείλουμε το μήνυμα κυρίως στα νέα παιδιά ότι δεν πρέπει να σιωπούν όταν βιώνουν καταστάσεις βίας και οποιοδήποτε ρατσισμό …” Και κατέληξε: “Η κοινωνία μαζί με την πολιτεία έχουν υποχρέωση και καθήκον να χτυπήσουν αυτά τα φαινόμενα για να μην χαθεί για ανάλογη αιτία άλλη ανθρώπινη ψυχή”.

Πηγή: epiruspost.gr

 

Πηγή : posted.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.