ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πυγμαχία: Τρία μετάλλια κατέκτησε η Εθνική παίδων σε διεθνές τουρνουά
Πυγμαχία: Τρία μετάλλια κατέκτησε η Εθνική παίδων σε διεθνές τουρνουά
(Φωτο: gazzetta.gr)
01 Ιούν
0
Σχόλια

Πυγμαχία: Τρία μετάλλια κατέκτησε η Εθνική παίδων σε διεθνές τουρνουά

Με τρία μετάλλια επέστρεψε στην Ελλάδα η ομάδα των παίδων πυγμάχων, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Διεθνές τουρνουά πυγμαχίας 7th Junior Nations’ Cup, που διεξήχθη στην πόλη Βερμπάς της Σερβίας, από τις 23 έως τις 27 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα κατέκτησε ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο με τους νεαρούς αθλητές να κάνουν συνολικά εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Πέτρος Κωνσταντινούδης αγωνίστηκε στον τελικό της κατηγορίας του, στα 48 κιλά, με αντίπαλο τον Ούγγρο πρωταθλητή Καρόμι Άμπετ και επικράτησε στον αγώνα, κατακτώντας επάξια το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο του τουρνουά ως Best Fighter.

Ο Ιωάννης Πουμπουρίδης με αντίπαλο τον Όυγγρο πρωταθλητή Βαράντι Σαντόρ, στην κατηγορία των 75 κιλών, παρόλο που μπήκε δυνατά στο αγώνα και τα έδωσε όλα δεν κατάφερε να νικήσει φέρνοντας στην Ελλάδα το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Γεώργιος Κωστούρος αγωνίστηκε με μεγάλη ένταση και πάθος σε μία αναμέτρηση που το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, χάνοντας με 3-2 στα σημεία από τον Ούγγρο αντίπαλο του Χορβάθ Σζάμπολκς και κατέκτησε έτσι το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών.

Αναλυτικά οι αθλητές της Εθνικής μας ομάδας που συμμετείχαν στο Διεθνές τουρνουά 7th Junior Nations’ Cup είναι οι εξής: Κωνσταντινούδης Πέτρος, Πουμπουρίδης Ιωάννης, Βρεττός Αναστάσιος και Κωστούρος Γεώργιος ενώ την ελληνική αποστολή συνόδευσαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γκαβέζος Γεώργιος και Τσεπίδης Βασίλειος.

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.