Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκινεί ο πατέρας του, οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό του – «Είχα τρία παιδιά και έχω ακόμα τρία»
(Φώτο : tlife.gr)
19 Μάι
0
Σχόλια

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκινεί ο πατέρας του, οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό του – «Είχα τρία παιδιά και έχω ακόμα τρία»

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που πάγωσε το Πανελλήνιο. Τώρα, η ζωή του έγινε παράσταση με τίτλο «801,5 m» στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας και η αδελφή του αδικοχαμένου φοιτητή μίλησαν για την εν λόγω πρωτοβουλία στο Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γιακουμάκης δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Αισθάνθηκα την ανάγκη να ευχαριστήσω τον σκηνοθέτη και όλους εσάς που αγαπάτε τον Βαγγέλη. Δεν ξέρω αν έχω τη δύναμη να παρακολουθήσω την παράσταση. Θέλουμε απλά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, γιατί όλα τα άλλα μάς πονάνε.

Κάτι που μας θλίβει, είναι ότι πριν από 8 χρόνια δεν γνωρίζαμε τη λέξη μπούλινγκ και αυτή τη στιγμή όλο αυτό μεγαλώνει. Και πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι ο θρασύς εκμεταλλεύεται τη σιωπή. Η σιωπή όμως δεν είναι αδυναμία, μπορεί να είναι αξιοπρέπεια, μπορεί να είναι ευγένεια. Η δικαίωση για μένα είναι από τον κόσμο. Τα δικαστήρια έγιναν για να φανεί ποιο ήταν ο Βαγγέλης και ποιοι ήταν αυτοί. Η κατηγορούμενη είναι όλη η σχολή. Όσοι γνώριζαν. Ακόμα, δεν είμαι σε θέση να διαχειριστώ την κατάσταση, προσπαθώ. Ο χρόνος σε μαθαίνει να ζεις με την απώλεια, δεν γιατρεύει. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η ημερομηνία 6 Φεβρουαρίου. Είχα τρία παιδιά και έχω ακόμα τρία παιδιά».

Στο Πρωινό μίλησε και η αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ελένη, η οποία δεν έχει δει την παράσταση. «Αυτά τα 8 χρόνια, από όταν έφυγε ο αδερφός μου από την ζωή, δεν αισθάνομαι ότι έχει αλλάξει κάτι στην κοινωνία» είπε μεταξύ άλλων.

 

Πηγή : tlife.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.